C&C TradeX Kft

A társaság tevékenysége kifejezetten a magas minőségi kategóriába tartozó szállodák, irodaházak, bankok, kulturális és vendéglátóipari létesítmények és nem utolsó sorban kastélyok, lakás célú apartmanok, villák tulajdonosainak belsőépítészeti lakástextil igényei kielégítésére koncentrál.

A cég általában a belsőépítészeti tervezők, stúdiók által elkészített részletes konszignációk, mintákkal ellátott kiviteli tervek alapján dolgozik, de számos esetben belsőépítészekkel együtt maga készíti el a megrendelő által meghatározott stílusnak megfelelő belsőépítészeti látványtervet és a megvalósítási részleteket is.

A legelőnyösebb eset, amikor a megrendelő egyben a végső felhasználó, amikor is az igényeket közvetlen munkakapcsolatban lehet a legmesszebbmenőkig megvalósítani, úgy mint:

  • egyedi terek belsőépítészeti tervezése,
  • fényáteresztő-, black out és dekorációs függönyök
  • kézi és motoros mozgatású árnyékolástechnika
  • sín rendszerű karnisok és karnis rendszerek, mennyezeti vagy oldalfali szerelhetőséggel
  • fali-, dekorációs- és bútorkárpit textíliák
  • ágytakarók, ágysálak, díszpárnák
  • antik és stílbútorok felújítása, kárpitozása a hiányos garnitúrák utángyártása

A megrendelők körét és a munkák minőségi színvonalát meghatározza az, hogy a cég gyári képviseletet lát el és a létesítményi munkák esetében magyarországi kizárólagos import joga van az Európában legmagasabb minőségi kategóriát jelentő lakástextil anyagokat (bútorszövetek, dekorációs méteráru, fényáteresztő méteráru, normál és lángmentes minőségben) gyártó osztrák Baumann Dekor, valamint a francia Pierre Rocle gyárak megbízásából. A képviseleti tevékenységen túl az eseti igények kielégítése érdekében a társaság egyéb német, olasz, cseh lakástextil és bútorszövet gyártó cégek termékeinek értékesítését is végzi.

A megrendelések teljesítését egy állandó, 4-5 fős szakember állomány felügyeli, irányítja a helyszíni kivitelezést, szervezi a szerelést és az installálást.

A legkülönbözőbb, akár speciális igények kiszolgálását biztosítja a társaság saját bemutatóterme, ahol kiválasztásra kerülhetnek a textíliák. A tevékenységhez szükséges szerelési anyagok és alkatrészek tárolása folyamatos a raktárban és a karnisok gyártásához, hajlításához szükséges szerszámok felszerszámozott karnisgyártó műhely illetve a bőr- és textilanyagok szabására és varrására, valamint a nagyon nehéz és vastag anyagok varrására saját varrodával rendelkezik a társaság.