Késztermékek

A VARDOMPOOL tagvállalatai alapvetően vállalkozói szolgáltatásokat és kisebb mértékben az adott szakterületre szóló tanácsadási tevékenységet végeznek és nem folytatnak standardizált késztermék sorozat gyártást. A szolgáltatási tevékenység végrehajtása során azonban a felhasznált anyagoknak csak egy része készül a helyszínre szállított alapanyagokból a beépítés szükségletei szerint a kívánt formára kialakítva míg egy másik, igen jelentős része a beépítési helyszíntől távol lévő gyártóeszközökkel kerül az előzetesen megadott vagy a helyszínen felmért méretek alapján legyártásra.

Az új termékként vagy egy felújítás, restaurálás céljára pótlásként beépítendő tárgyak elkészítésére szolgáló saját gyártó, megmunkáló üzemmel és gépekkel több tagvállalkozónk is rendelkezik, mint bádogos és díszmű bádogos műhely, kőmegmunkáló stúdió, textilszabász műhely és varroda, fémmegmunkáló műhely, asztalos üzem, stb. Ezekben az üzemekben a munkákhoz már régebben elkészített ill. katalógusban szereplő tárgyak újra gyártása valamint a vevővel történt műszaki adat egyeztetés szerinti egyedi, új tárgyak elkészítése is folyik. Ilyen értelemben tagvállalataink késztermékek gyártásával és eladásával is foglakoznak.

Hangsúlyozzuk, hogy nem vagyunk képeesek webáruház módszerű árusításra. Mi a mérték után, egyedi megrendelésre dolgozó, úm. "úri szabóműhely" gyártásra vagyunk "csak" alkalmasak.